Despre noi


AS-TV, ASta-i TeleViziunea Ta!…de 18 ani !

 

AS-TV este postul local de televiziune care funcționează sub licența acordată firmei UNDA MIRABIS din Bistrița.
A fost prima televiziune care a intrat în casele bistriţenilor, în 11 aprilie 1999, ca post local privat de televiziune, aparţinând atunci SC ARD-SAT SA .
La cei 19 ani de existenţă, AS-TV a reuşit să se extindă şi să fie recepţionat, prin aproape toţi operatorii de televiziune prin cablu din judeţ, acoperind peste 90 % din acesta. Lista cu localităţile în care suntem recepționați prin operatorii de televiziune prin cablu RCS&RDS, NEXTgen, UPC și alți operatori mai mici, poate fi consultată pe site-urile acestora.
AS-TV emite zilnic 10 ore de luni până vineri şi 8 ore sâmbăta şi duminica, programe- producţie proprie, între orele 12-23, având şi acord de retransmisie în timp real a programului postului de televiziune NEPTUN TV Constanţa, când nu difuzăm programe proprii(între orele 23-12).
Conducerea societăţii este asigurată de Mihai Rotaru, acţionarul majoritar al societăţii şi un comitet director format din: acționar-Matilda Rotaru, manager – Cristian Berari, director tehnic- Dinu Neagoş.
Echipa editorială a JURNALULUI, cea mai importantă emisiune informativă, este alcătuită din 2 reporteri Monalisa Lucia Chiș și Raimond Petruț, respectiv 3 operatori imagine: Cornel Ciocan, Dan Pînzariu şi Cristian Popa, iar la regie-montaj Ciprian Ianuș și Cristian Avram. Regia de emisie şi montajul emisiunilor sunt asigurate de Ciprian Ianuş şi Cristian Avram.
Realizatorii noştri, toţi cu studii superioare, au reuşit să câştige, prin profesionalism, un public numeros, care aduc pe fiecare segment orar din prime-time, audienţe bune şi foarte bune: IMPACT şi UNDE-I ADEVĂRUL? cu Cristian Berari, FIRU-N PATRU şi IMPACT cu Simona Bozbici, POLITICI DE FIER şi SATUL MEU EUROPEAN cu Dorin Arsinte, ASTĂZI SĂRBĂTORIM și LA IZVOR DE CÂNT ȘI DOR cu Menuţ Maximinian, EMISIUNEA FĂRĂ NUME cu Ioan Bâca, CONEXIUNI CULTURALE cu Dorel Cosma, BANII VORBESC cu Violeta Păştean, LEACURILE LUI POPICĂ cu Ionaş Pop, ACTUALITĂŢI RELIGIOASE cu Alexandru Vidican, LUMINĂ LINĂ cu Nicolae Feier, POV 21 cu Gavril Urs, CUNUNA FOLCLORULUI cu Mărioara Sigheartău, DINCOLO DE APARENȚE cu Anuța Mican, ÎMPREUNĂ cu Lorand Mathe, ETC cu Vasile Duda şi, nu în ultimul rând, rubricile diverse difuzate imediat după JURNALELE de la 18 şi 22, PASTILA DE FITNESS, JURNAL DE FRUMUSEŢE şi ACASĂ ÎN EUROPA.
Emisiunile noastre sunt în special concepute pentru a fi vizionate de un public diversificat, cele care s-au consacrat de-a lungul timpului fiind în special cu specific social, cu telefoane în direct, cele folclorice aniversare, de sănătate, religioase şi turistice dar şi mai nou venitele în grilă.
La AS-TV cel mai important factor îl constituie specializarea angajaţilor, motiv pentru care am reuşit să deţinem peste 52% din preferinţele telespectatorilor din judeţ, cu 25.000 de telespectatori unici, săptămânal, , conform ultimului sondaj de opinie, realizat de compania elveţiană GOLDBACH MEDIA, la comanda unui număr de 22 de televiziuni locale din România. Mai mult, conform unui sondaj de opinie, realizat la comanda PD-L înainte de alegerile locale din 2011, ne-am clasat confortabil pe locul I, cu peste 42% din preferinţele telespectatorilor, faţă de al doilea clasat care a obţinut, conform aceluiaşi sondaj, un procent de doar 9% din preferinţele telespectatorilor; conform unui alt sondaj de opinie, realizat la comanda PSD, AS-TV se situează tot pe primul loc, cu 52% dintre telespectatorii din judeţ. Angajaţii şi colaboratorii AS-TV au, în proporţie de peste 90%, studii superioare, masterate, cursuri de specializare în televiziune şi chiar doctorate.
AS-TV şi-a trecut la capitolul realizări, în 2008, finalizarea investiţiei privind imobilul proprietate privată, situat în Centrul Istoric al municipiului Bistriţa, pe str. Nicolae Titulescu, nr. 19, care reuneşte toată activitatea editorială şi transmisia dintr-un modern studio dar şi activităţile manageriale. Investițiile de peste 150 de mii de euro, prin două proiecte europene, au adus acel plus de fiabilitate în calitatea sunetului și imaginii pe care noi le scoatem în eter.
La capitolul publicitate, în mod surprinzător, după apariţia altor posturi de televiziune locală, AS-TV a reuşit să atragă clienţi, care, din proprie iniţiativă au ales serviciile postului nostru de televiziune, după compararea calităţii programelor noastre cu cele ale celorlalte televiziuni locale.
Sloganul postului AS-TV “ Asta-i televiziunea ta! “ este din 2008 un brand, marcă înregistrată la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci) şi este considerat de noi o obligaţie, care ne onorează şi anume aceea de a aduce în atenţia publicului din judeţ evenimentele locale, ce se situează pe primul loc în preferinţele oricărui public de televiziune. O altă realizare importantă este cea a modernizării site-ului propriu, prin care, pe internet, în toată lumea pot fi vizionate live şi arhivate, oricând, programele postului nostru de televiziune, accesând www.as-tv.ro

Adresa redacţiei: Bistriţa,
str. Nicolae Titulescu, nr. 19;
Tel\Fax: 0263.231.808 – Secretariat şi studio;
E-mail: office@as-tv.ro; Web: www.as-tv.ro

 

 

 

 

Web Design Gazduire Web Site Optimizare SEO Promovare Web Site design web webdesign site ieftin site de prezentare shop online ieftin agentie web design publicitate online web design servicii gazduire web hosting web hosting gazduire site hosting web gazduire wordpress gazduire ieftina gazduire romania optimizare seo optimizare google seo promovare site internet marketing online marketing promovare google promovare site promovare web seriale online promovare pe net toner ieftin tonere compatibile ieftine cartuse imprimanta ieftine cartuse ieftine 106r02773 compatibil