Despre noi


AS-TV, ASta-i TeleViziunea Ta!…de 18 ani !

 

11 aprilie 1999 a fost pentru Bistriţa ziua în care a început să emită, pentru prima dată în judeţ, un post local de televiziune. Se numea ARD-SAT şi avea coagulată, în jurul patronului Mihai Rotaru, o echipă de oameni entuziaşti care se ambiţionau să-şi dovedească aptitudinile pe un tărâm nou şi destul de pretenţios cum este cel al televiziunii…şi ambiţia a rămas, pentru noi şi acum la 18 ani. AS-TV înseamnă acum cel mai vizionat post local de televiziune din judeţul Bistriţa-Năsăud cu cea mai extinsă arie de difuzare, acoperind toate cele patru oraşe, dar şi un procent de peste 90% din mediul rural, prin toate firmele de cablu din judeţ şi de asemenea live pe internet, www.as-tv.ro.
De la prima emisie până acum postul de televiziune AS-TV a reuşit să se debaraseze de multe dintre greşelile inerente oricărui început, acum avem o grijă mult mai mare faţă de calitatea produsului jurnalistic, fie că este vorba despre emisiuni informative, fie că vorbim de talk-show-uri, anchete sau documentare.
Echipa AS-TV este acum una care se detaşează vizibil de cele cu care lucrează concurenţa noastră. Şi asta, pentru că la noi absolvenţii facultăţilor de jurnalism sau ai altor facultăţi umaniste, cursurile de specialitate şi chiar doctoratele unora dintre colegii noştri, sunt un mare câştig. Este mult mai uşor să lucrezi cu oameni care stăpânesc limbajul jurnalistic sau tehnica, precizia şi chiar inovaţia, de care zilnic dau dovadă cei care filmează, montează sau concep generice şi spoturi.
Concurenţa îşi spune cuvântul şi asta ne-a făcut, şi ne face, să ne reinventăm permanent, în funcţie de cerinţele publicului bistriţean, care a devenit din ce în ce mai pretenţios. Grila noastră foarte diversificată, acurateţea ştirilor, lipsa obedienţei politice şi modul echidistant în care abordăm orice demers jurnalistic, notorietatea câştigată de-a lungul celor 18 ani, iată doar câteva elemente care ne-au adus pe primul loc în preferinţele bistriţenilor, loc pe care promitem, şi ne obligăm, să nu-l părăsim vreodată. Mai mult, în luna martie 2011, AS-TV a reuşit să se claseze pe podiumul celor mai bune televiziuni locale din România, obţinând locul al treilea dintr-un număr select de 30 de televiziuni etalon din întreaga ţară, care au concurat la concursul organizat de site-ul de ştiri „exclusivnews.ro„. Şi dacă tot vorbim de reuşite trebuie subliniată ideea că, întâmplător sau nu, dacă timp de şapte ani am fost singura televiziune locală din Bistriţa-Năsăud, şi nu am primit până atunci recunoaştere din partea autorităţilor, din momentul apariţiei celorlalte trei posturi locale, an de an am primit locul I, cu diploma şi trofeul aferente, pentru cea mai bună televiziune locală din judeţ, în cadrul ceremoniilor anuale organizate de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură, în cadrul manifestării „Topul firmelor din judeţul Bistriţa-Năsăud”.
Şi la final, sincere mulţumiri tuturor celor care au pus o cărămidă în construcţia AS-TV, dar şi mai multe celor care au rămas fideli postului nostru de televiziune, ori au venit sau revenit, după experienţe nereuşite, la prima televiziune locală din Bistriţa-Năsăud.

 

 

 

 

Director general,

Cristian Berari

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + sixteen =

Comentarii

Web Design Gazduire Web Site Optimizare SEO Promovare Web Site design web webdesign site ieftin site de prezentare shop online ieftin agentie web design publicitate online web design servicii gazduire web hosting web hosting gazduire site hosting web gazduire wordpress gazduire ieftina gazduire romania optimizare seo optimizare google seo promovare site internet marketing online marketing promovare google promovare site promovare web seriale online promovare pe net