Stilexprima BistrițaS.C STILEXPRIMA S.R.L

Stilexprima este o societate cu capital integral romanesc și are ca activitate principala comercializarea materialelor pentru amenajări interioare, exterioare și de structura.

Societatea a fost înființată in anul 1998, având doar un singur angajat și a ajuns în anul 2007 sa aibă peste 40 de angajați, un centru comercial de 1600 m² și un spațiu de depozitare util de peste 5000 m².

Dezvoltarea societății noastre se datorează promptitudinii și amabilității personalului nostru și datorita faptului ca am asigurat în permanenta o gama vasta de produse de calitate, certificate și agrementate conform normelor europene.

Stilexprima oferă clienților sai cel mai bun raport intre preț și calitate, iar recunoașterea ei pe plan local este rezultatul unei permanente consilieri în dezvoltarea esteticului și în conturarea unui etalon în alegerea materialelor. Dorim ca beneficiarii noștri să se orienteze spre calitate, durabilitate dar și spre frumos; toate aceste caracteristici regăsindu-se în produsele de renume oferite acestora.

1 August 2007 este nou, este un nou început în existenta societății noastre. Speram sa fiți alături de noi și de echipa noastră tânăra.

Alege cu stil, alegeți din prima! Alegeți STILEXPRIMA!

www.stilexprima.ro

Web Design Gazduire Web Site Optimizare SEO Promovare Web Site design web webdesign site ieftin site de prezentare shop online ieftin agentie web design publicitate online web design servicii gazduire web hosting web hosting gazduire site hosting web gazduire wordpress gazduire ieftina gazduire romania optimizare seo optimizare google seo promovare site internet marketing online marketing promovare google promovare site promovare web seriale online promovare pe net toner ieftin tonere compatibile ieftine cartuse imprimanta ieftine cartuse ieftine 106r02773 compatibil